Willem Jan van de Wetering

Over Willem Jan van de Wetering

Willem Jan van de Wetering heeft jarenlang in de entertainment industrie gewerkt tot hij in 1988 overstapte naar de uitgeverswereld. Hij was radiopresentator, gaf mediatrainingen, was directeur van een platenmaatschappij en werkte als journalist. In 1994 studeerde hij in het Enneagram en startte met het geven van workshops, lezingen en in 1999 met opleidingen voor coaches en trainers. Hij schreef 32 boeken op het gebied van zelfontwikkeling. Zijn boeken zijn in verschillende talen vertaald en is een internationaal gerespecteerd trainer.

Willem Jan van de Wetering Willem Jan van de Wetering Ontdek je sterke kanten. Het Enneagram, de psychologie van persoonlijkheid. Willem Jan van de Wetering - Het Spirituele Enneagram

Waarom ben ik te boeken als spirituele spreker

Inspirerend en bevlogen met als missie om iets in beweging te krijgen bij de groep en inspiratie op te roepen. Spiritualiteit is zo gewoon dat je het altijd als leidraad kunt gebruiken om in je leven en werk het verschil te maken.

 

Mogelijke vorm

Voor mij zijn alle vier de genoemde vormen mogelijk. Een workshop maakt het interactief en ik werk graag met muziek en oefeningen ter illustratie. Een lezing is inspirerend en wordt als zeer boeiend ervaren waarbij er een vonk over springt waardoor men er iets mee kan. Dagvoorzitter is mogelijk aangezien ik, door mijn werk als uitgever en directeur van een opleidingsinstituut, met veel verschillende thema's in aanraking ben gekomen en dit heel goed aan kan sturen of discussies kan opwekken. Een training van een dag tot meerdere dagen is mogelijk waarin werkelijk ervaren wordt waar het omgaat als je praat over inspirerend leiderschap of spiritueel ondernemen.

 

Duur

Van 1 uur tot 4 uur voor een lezing of workshop, meerdere dagdelen voor een training.

 

Taal

Nederlands/Engels

 

Waar gaat het over

Inspirerend leiderschap, spiritueel ondernemen, bevlogen leven, doen waar je goed in bent. Je bent niet je gedrag. Het Enneagram gebruik ik als leidraad om dat duidelijk te maken. In het Enneagram ligt besloten dat ieder mens een missie heeft. Vanuit die missie ontstaat er inspirerend werken en werken vanuit kracht. Die kracht ontstaat als je in staat bent om jouw verdediging te herkennen en los te laten waardoor je, vanuit je kracht juist datgene doet waar je heel goed in bent. Leven vanuit je missie brengt een ge﮳pireerd en bevlogen leider.

 

Investering

€ 700 voor 1 uur en € 1.000 voor 2 uur en 4 uur

 

Informatie

Wilt u meer informatie over Willem-Jan als spreker? Klik hier

 

Boeken

 

Het Enneagram als weg naar verandering.

'Enneagram als weg naar verandering'

Het meest complete boek over het Enneagram schetst de ontwikkeling van de mens tot negen causale gedragingen. Deze worden zowel zakelijk als privé geanalyseerd en aangevuld met oplossingen om tot persoonlijke groei te komen. Van dit boek zijn ±60.000 exemplaren verkocht.

Het Procesmodel in het Enneagram.

'Enneagram als Procesmodel'

Het procesmodel is een zeer sterk model dat helpt in het begeleiden van processen. Door gebruik te maken van dit procesmodel kunnen processen beter op elkaar worden afgestemd en wordt duidelijk wat er in een relatie, teams, samenwerking en zelfontwikkeling nu precies gebeurt en wat de volgende stap dient te zijn.