Thorsten Weiss

Thorsten Weiss Thorsten Weiss Thorsten Weiss Thorsten Weiss Interview Thorsten Weiss - Leven vanuit je Akasha - Lebe Neue Bewusstheit

Waarom ben ik te boeken als spirituele spreker

Ik ben coach voor nieuwe bewustheid, meditatie en zelfheling. Naast talloze uitgaven van Duitse boeken en meditatie- en helingcd's ben ik ook auteur van de Nederlandse boeken 'Leven vanuit je akasha' en 'Programmeer je lichaam op afvallen' (de laatste heb ik samen met mijn partner Jenny Bor geschreven). Na een aantal jaren sprekerservaring op te hebben gedaan in Duitsland, ben ik blij nu ook in Nederland (waar ik sinds 1,5 jaar woon) mijn werkgebied uit te kunnen spreiden. Sinds ongeveer 15 jaar is spiritualiteit mijn passie en tegelijkertijd mijn leefstijl geworden. Dus niet alleen uit oog van onderzoek maar zeker ook gezien al mijn persoonlijke ervaringen. Mijn kracht ligt in het kunnen motiveren en stimuleren van mensen om hun eigen hart weer te volgen, om hun werkelijke 'zijn' te gaan leven. Ik ben een voorbeeld van iemand die in superflow leeft en wens dit zoveel mogelijk andere mensen op aarde toe. Het is niet het een of het ander; nee ik weet dat het allemaal mogelijk is, als je je maar over durft te geven en in volste vertrouwen met de stroom meegaat.

 

Mogelijke vorm en duur

Er zijn drie mogelijkheden: u kunt een meditatie/channeling-avond van circa twee uur boeken. Een mini-workshop van drie uur of een dagworkshop van zes uur. De onderwerpen van de workshops kunnen we in onderling overleg met elkaar bepalen.

 

Taal

Duits met Nederlandse vertaling (ik begrijp de Nederlandse taal volledig dus het is niet noodzakelijk dat u Duits spreekt).

 

Waar gaat het over? Wat gaat er gebeuren?

Ik heb een eenvoudige boodschap: we leven in een tijdperk waarin het ondenkbare mogelijk wordt. Een tijd van nieuwe bewustheid. Dit is het juiste moment om deze nieuwe energie te activeren en om je eigen leven conform jouw wensen en voorstellingen gestalte te geven. Het leuke is dat het voor iedereen binnen handbereik ligt. Met behulp van de kristallijne matrix is het mogelijk om onze bewustheid te verhogen waardoor veranderingen zonder inspanningen mogelijk worden. We hoeven alleen maar te beslissen om ons hart te openen voor deze nieuwe energie. Ik kan mensen helpen hoe ze weer in hun volle kracht kunnen komen te staan en hoe ze vol vertrouwen hun eigen authenticiteit kunnen gaan leven. Tijdens een meditatie-avond weet ik zelf niet wat de avond brengt en channel ik ter plekke meditaties. Dit zijn meditaties die helend werken en ondersteunen in het loslaten van oude ballast.

 

Investering

Twee uur: € 500,–

Drie uur: € 650,–

Zes uur: € 1.250,–

 

Informatie

Wilt u meer informatie over Thorsten Weiss als spreker? Klik hier

 

Websites

www.behealed.nl

www.rawsuperfood.de

 

Boeken

Thorsten Weiss - Programmeer je lichaam op afvallen

Programmeer je lichaam op afvallen

Thorsten Weiss - Leven vanuit je Akasha

Leven vanuit je Akasha