Suzanne Meijroos

Suzanne Meijroos Suzanne Meijroos Suzanne Meijroos Recommendation from Lightworker

Waarom ben ik te boeken als spirituele spreker

De mens zit in een evolutie spurt, hoe we omgaan met de huidige veranderingen bepaalt hoe we dat ervaren. Daarvoor moet je wakker worden en blijven. De huidige tijd daagt ons uit te staan voor wie we werkelijk zijn, maar wie zijn we dan? Wie ben jij? Ieder van ons wordt gevraagd of geconfronteerd om oude gehechtheid los te laten om de omschakeling te kunnen maken. Het is tijd de werkelijke zelf te gronden en spiritualiteit te integreren als een evenredige partner naast de fysieke mentale en emotionele ervaringen. Een mens in balans met zichzelf presteert beter, en geeft de hoogst haalbare bijdrage.

 

Bewustwording over onszelf en het contact met onszelf en onze ziel zal je op een pad van innerlijke rust en voldoening zetten en jij zal deze wereld verrijken met jou authentieke stralende persoonlijkheid. Er zijn geen geheimen meer, dit is het einde van het verstoppertje spelen, imago's hooghouden en onszelf en/of anderen afwijzen. Het is tijd dat we onze kracht en potentie ontdekken en die ook benutten op een constructieve en empowerende manier. Praktische spiritualiteit die geaard wordt door toepassingen en handelingen.

 

Suzanne is een bekend gezicht in de Nederlandse en Vlaamse Lightworker community. Ze is de oprichtster van Stichting Lichtwerker en The Art of Empowerment. Als nationaal en internationaal spreker heeft ze duizenden mensen mogen inspireren meer persoonlijke kracht en bezieling in hun leven te brengen, door middel van lezingen, workshops en trainingen. Ze is Nederlands enige Charisma expert en auteur van de boeken 'Eigen-wijzer zijn' en 'Charisma- de invloed van Eenheid'.

 

Mogelijke vorm

Lezing/workshop, eventueel aangevuld met persoonlijke 5 minuten readings

 

Duur

Lezing/ workshop: maximaal 2 uur

of

Dagdeel sessie: is combinatie van lezing workshop (2 uur) aangevuld met 5 min readings Totale duur 4 uur

 

Taal

Nederlands & Engels

 

Waar gaat het over

De naakte waarheid. De moed hebben eerlijk te zijn over jezelf. Wie zijn we echt? Persoonlijke kracht, eventuele hoog sensitieve of paranormale gaven en energie aan te wenden ten dienste van het grote geheel. De ontdekkingsreis aan te gaan, en de ziel, die doet alsof hij een mens is, te ontmoeten. We zijn goddelijke wezens, met ongekende kracht het wordt tijd dat we die gaan vertrouwen en gebruiken.

 

Wat gaat er gebeuren

Alles wat is.....

Volledig vanuit het nu en naar de behoefte van de aanwezigen zal deze sessie tot stand komen in actieve interactie. Je zal meer inzicht krijgen in jezelf en oefeningen doen die inzicht geven in je kracht, valkuilen en potentie. Ik deel een combinatie van mijn persoonlijke ervaringen, annekdotes, oefeningen en maak ruimte voor acceptatie, kennisuitwisseling en erkenning van de spirituele kant van ieder mens.

 

Investering

€ 2.000 per lezing

€ 3.000 euro lezing en 5 min readings

 

Informatie

Wilt u meer informatie over Suzanne als spreker? Klik hier

 

Boeken

 

De Invloed van Eenheid

De Invloed van Eenheid

Dit boek gaat over 'bewust zijn' en 'bewust worden'. Het gaat in op de ongekende mogelijkheden onze eigen invloed bewust te benutten, om grip te krijgen op het verloop van ons leven, werk en omgeving. Het opent de ogen voor de volle potentie van jezelf de ander en elke situatie die zich in het dagelijkse leven aandient. Stel je eens voor: wat zou er gebeuren als je in staat bent je leven helemaal zelf vorm te geven? Elke dag kan 'bewust zijn' benut worden om eigen kracht in balans te brengen, innerlijke rust te vinden, om te gaan met stress en moeiteloos dromen waar te maken. In elke situatie kan de eenvoudige 5 stappen strategie benut worden om het optimale te bereiken en het helpt om op een constructieve wijze het leven positief te beïnvloedden, Zo wordt 'bewust zijn' een winstfactor die op individueel niveau invloed heeft, maar ook de potentie heeft om op collectief niveau enorme resultaten te behalen. Het begint bij de eerste stap; bewust zijn van jouw invloed.

Eigen-Wijzer Zijn

Eigen-Wijzer Zijn

Dit is een bijzonder openhartig boek voor ieder die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van zijn of haar eigen leven. Je wordt direct gegrepen door de persoonlijke ervaringen van de schrijfster waarbij je steeds meer het gevoel krijgt dat ze jou persoonlijk aanspreekt. De openheid, waarmee ze haar ervaringen deelt, daagt je uit te kijken naar jouw eigen leven en biedt je een dieper inzicht in ervaringen die universeel zijn. Het is een boek waarbij je de gelegenheid krijgt via verschillende ingangen te onderzoeken hoe jij zelf omgaat met jezelf, je eigenheid, je eigenwijsheid, je wijsheid, en jouw innerlijke kompas, kortom "Eigen-Wijzer" Zijn. Confronterend, uitdagend, intens, verhelderend en uitermate leerzaam.