Philo Hermans

Philo Hermans Philo Hermans Philo Hermans

Waarom ben ik te boeken als spirituele spreker

Inspiratie brengen om (nog) succesvoller te worden vanuit persoonlijke kracht & harmonie is de reden geweest te gaan 'spreken'. Was ik vroeger (12 jaar geleden) zo'n 50% van de tijd gelukkig (en de rest niet echt ongelukkig, maar zeker niet jubelend en juichend); tegenwoordig zit ik op ruim 87%! Het verschil ertussen?

 

Een 'bijna' vliegtuigcrash, het kunnen oprollen van metalen lepels alsof het rietjes zijn en een heel bijzondere ontmoeting veranderden mijn kijk op de wereld en dit was het begin van een proces van zelfontdekking, zelfontwikkeling, zelfonderzoek, vallen en weer opstaan en uiteindelijk... heel gelukkig zijn.

 

'Met je hoofd in de wolken en met je voeten stevig op de grond' was ooit de typering van een auralezer. Het klopt helemaal.

 

Ik heb een complete en succesvolle carrière in het bedrijfsleven achter me. Ik was als communicatiespecialist werkzaam voor o.a. Sanoma, Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, NS, ING, NMa, KPN, FBTO, DA en vele, vele andere bedrijven. Van stressvolle workaholic, getrouwd, moeder van 3 kinderen, en met een druk sociaal leven transformeerde ik mezelf naar een relaxt mens met nog steeds heel veel activiteiten (ik hou me bezig met zo'n 15 heel diverse projecten). Maar ik bruis en ik borrel van energie en ben ... zonder stress.

 

De relatie met mezelf staat daarbij centraal. Mijn motto? "De wereld draait om mij, en dat is niet egoïstisch". Immers, als ik goed in mijn vel zit heb ik veel te geven. En... ik zit goed in mijn vel! Met mezelf als vertrekpunt leg ik de relatie met mijn klanten, ik verbind me met mijn klanten en dat is de passievolle basis voor een gemeenschappelijk succes.

 

Die ervaring wil ik graag delen door (interactieve) lezingen vol praktische tips en (interactieve) workshops met thema's op maat.

 

Mogelijke vorm

Lezing/workshop

 

Duur

Lezing: 0,5-1 uur en workshop 2-2,5 uur

 

Taal

Nederlands

 

Waar gaat het over

Over de relatie met jezelf (zo doe je dat) en de relatie met je privé of zakelijke omgeving. Hoe weet je het beste uit jezelf te halen en op welke manier krijg je een echte relatie met je omgeving.

 

Over de twee kanten van je ego (vriend & vijand), omgaan met emoties en de transformatie ervan, de inzet van je intellect, de rol van alle postbodes in je leven (waarom gebeurt dit mij?). Kortom: een spannende ontdekkingstocht. Doe je mee?

 

Wat gaat er gebeuren

De lezing en workshops zijn interactief. De thema's zijn divers en af te stemmen, zoals:

  • Je (persoonlijke of werk) doel voor het jaar dat voor je ligt ontdekken
  • De relatie met de ander begint bij jeZelf
  • Een gelukkig gezin bereik je zo!
  • Omgaan en transformeren van negatieve emoties
  • Ik centraal in 9 stappen

 

Het wordt een 'ervaring' die je bijblijft, en je gaat naar huis met een gereedschapskist vol tips & trics. Er is ook mogelijkheid tot meditatie of vitaliteitoefeningen.

 

Investering

€ 950,- euro per lezing, incl. intakegesprek

€ 950,- workshop van 2,5 uur incl. intakegesprek

 

Informatie

Wilt u meer informatie over Philo Hermans als spreker? Klik hier