Nina Elshof

Nina Elshof Feng Shui in Walhalla Onkruidlezing Het Vijfde Element als poort naar Verlichting

Waarom ben ik te boeken als spirituele spreker

Vanuit haar kennis en bijna twintig jaar ervaring heeft Nina Elshof de erkende beroepsopleiding tot Feng Shui Professional ontwikkeld die de diep filosofische kennis van Feng Shui en Nine Star Ki op toegankelijke wijze ontsluit. Ze schreef twee boekjes over Feng Shui, was als gast aanwezig in diverse tv programma’s en organiseert Feng Shui reizen naar haar geliefde Engeland. Dit jaar is Nina spreekster op het internationaal Matter & Psyche symposium in Californië en in het voorjaar van 2015 volgt haar derde boek.

 

Guido Lavalaye - Independent film director, zegt over Nina: “Nina Elshof werkte mee aan het TV Gelderland programma Walhalla over spiritualiteit. En wat een zegen; Nina is iemand die een goede brede basiskennis heeft van de filosofie van de Feng Shui. En misschien wel haar beste eigenschap, ze kan dat op een toegankelijke en makkelijke manier uitleggen, zonder enige zweverigheid. Als Nina iets uitlegt kun je eigenlijk alleen maar denken: "Zo is het, ik ga hier werk van maken en waarom heb ik dat niet eerder gedaan?"

 

Mogelijke vorm

Lezing / workshop/ masterclasses / seminars

 

Duur

De duur van een lezing is in overleg met de opdrachtgever te bepalen. Een workshop duurt minimaal 1 dagdeel.

 

Taal

Nederlands / Engels

 

Waar gaat het over

Mogelijke onderwerpen voor een lezing zijn;

 

- De transformatie van de wereld; uitgelegd door middel van de vijf elementen
- De mens en zijn omgeving
- Feng Shui en de zintuigen
- Feng Shui werkt bij het opruimen
- Feng Shui en een fijne werkplek
- Nine Star Ki; Wie ben jij in relatie tot je werk?
- Feng Shui; The art of Quantum Physics

 

Mogelijke thema’s voor een workshop zijn;
- Feng Shui en een fijne werkplek
- Nine Star Ki; Herontdek je kwaliteiten en talenten
- Bewustwording door je omgeving

 

Het verzorgen van lezingen en workshops op maat is uiteraard geen enkel probleem. Neem hiervoor contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Wat gaat er gebeuren

Van een praktische workshop over het inrichten van een fijne werkplek tot een diepgaande lezing over Feng Shui; The art of Quantum Physics. In beide vormen heb ik door de jaren heen veel ervaring opgedaan tijdens lezingen, seminars, internationale webinars, workshops en evenementen.

 

De invulling van een lezing of workshop gebeurt in overleg met de opdrachtgever. Het onderwerp wordt benaderd vanuit de filosofie van Feng Shui en Nine Star Ki. Hiermee sluit ik aan op de belevingswereld van de deelnemer of de organisatie en wordt Feng Shui en Nine Star Ki tastbaar en persoonlijk. Het resultaat is een inspirerende lezing of workshop met veel herkenning wat aanzet geeft tot hilarische momenten èn tot reflectie en transformatie.

 

Investering

De richtprijs voor een lezing is €950,- exclusief BTW en reis- of verblijfkosten. Voor een offerte op maat nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.

 

Informatie

Wilt u meer informatie over Nina als spreker? Klik hier

 

www.ninaelshoffengshui.nl