José van den Diepstraten en Nathalie van Spall

José van den Diepstraten en Nathalie van Spall José van den Diepstraten en Nathalie van Spall Zelf Ontdekt ZichZelluf Zelf Ontdekt ZichZelluf New Energy Movers Zelf ontdekt ZichZelluf

Waarom ben ik te boeken als spirituele spreker

José van den Diepstraten en Nathalie van Spall hebben veelzijdige ervaring met het geven van lezingen, workshops en trainingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zij publiceerden diverse artikelen en boeken op het gebied van management, leiderschap en persoonlijke & spirituele ontwikkeling. Sinds 2007 hebben zij als sprekers hun krachten gebundeld, 1 en 1 is in hun geval 5. De dynamiek van dit duo is voelbaar voor het publiek. José en Nathalie zijn in staat om mensen op een krachtige, humorvolle manier te inspireren en in beweging te zetten. Veelal nemen mensen een persoonlijke boodschap mee die ze nog tijden bij zich dragen.

 

José en Nathalie zijn tevens de oprichters van New Energy Movers, een organisatie die gespecialiseerd is in transformatiebegeleiding en verbindingsvraagstukken op zowel individueel, team en organisatieniveau. Zij werken vanuit een bedrijfsmatige, psychologische en spirituele 'no-nonsense' visie.

 

Mogelijke vorm

Er zijn diverse mogelijkheden waaronder; lezingen, workshops en trainingen. Tevens hebben José en Nathalie een theaterseminar ontwikkeld waarin zij het publiek meenemen in de wereld van eeuwenoude spirituele wijsheden. Deze productie is op maat aan te passen aan diverse thema's waaronder bijvoorbeeld transformationeel leiderschap e/o verbindingsvraagstukken bij organisatieveranderingen. In overleg zijn de verschillende vormen en mogelijkheden bespreekbaar.

 

Duur

In overleg

 

Taal

Nederlands

 

Waar gaat het over

De tendens van deze tijd vraagt om een andere benadering. Veranderingen vinden immers niet meer stapsgewijs plaats maar ontwikkelen zich met enorme sprongen ook wel transformaties genoemd. De belangrijke opgave voor de huidige leider is het proces van zelfbewustzijn, zelfrealisatie en het kunnen overzien van verbanden in het geheel. Mensen in het algemeen bewegen zich steeds meer vanuit de dimensie van het hart.

 

De kracht van onze visie en aanpak is gelegen in een psycho-spirituele benadering van diverse management- en verbindingsvraagstukken. Het begrip spiritualiteit is afkomstig van het latijnse woord spiritus dat lucht, adem, geest of leven betekent. Het betreft het diepste niveau van authenticiteit ofwel degene die je werkelijk bent en niet datgene wat je jezelf wijsmaakt. Al onze activiteiten worden gedragen door het NEM model, een wereldmodel aan de hand waarvan iedereen zichzelf en de wereld om zich heen beter gaat begrijpen. Het laat mensen zien en ervaren hoe authenticiteit en eigen kracht aangeboord kunnen worden.

 

Wat gaat er gebeuren

Dynamiek, humor, interactie, inspiratie en praktische toepasbaarheid staan centraal in al onze activiteiten. De theaterseminar wordt additioneel begeleidt door muziek van Vince, een bijzonder creatieve pianist.

 

Investering

In overleg, e.e.a. is afhankelijk van het soort activiteit, tussen de € 800,- en € 2000,- per dagdeel.

 

Informatie

Wilt u meer informatie over José van den Diepstraten en Nathalie van Spall als spreker? Klik hier