Ina Cüsters-van Bergen

Ina Cüsters-van Bergen Hermetic Order Temple Of Starlight Ina Custers-van Bergen Apollo's Oracles Ina Custers van Bergen Hermetic Order Temple of Starlightn

Waarom ben ik te boeken als spirituele spreker

Ina Cüsters-van Bergen voltooide haar opleiding als Magistra en trainer aan de SOL school for Occult Sciences in het Verenigd Koninkrijk. Als spiritueel trainer geeft ze lezingen, seminars, masterclasses en meerdaagse retreats over de Wetten der Magie en hoe deze in te zetten om uw levensmissie te verwezenlijken, uw levensgeluk te vergroten en voor personal empowerment.

 

Ina werkte jarenlang binnen de psychiatrische gezondheidszorg. Sinds 1996 verzorgt ze spirituele trainingen en weekend-retraites. Als Magistra Templi van de Hermetic Order of the Temple of Starlight ontwikkelt Ina hiervoor de programma's. Ze is de auteur van een serie boeken: De weg naar de oude mysteriën, The Temple of High Magic, Magic, the Basics, The Astral Plane, The Call of the Spirit Guide.

 

Ina wordt graag uitgenodigd op internationale evenementen als spreker, vanwege haar onconventionele manier van lesgeven die deelnemers uitnodigt hun creativiteit aan te spreken en out of the box te denken.

 

Ina werkt vanuit het principe Energy Follows Thought. Leer door middel van uw mentale vermogens grip te krijgen op bewuste én onderbewuste processen. Zo verkrijgt u de sleutels tot succes, vrijheid, overvloed en leert u positieve resultaten te verkrijgen met de Law of Attraction. Spiritualiteit, verbonden met dagelijks leven en werkomgeving, doet passie ontvlammen: één vlam is genoeg om vele lonten aan te steken.

 

Mogelijke vorm

Ina is te boeken voor lezingen, seminars, masterclasses en meerdaagse retreats.

 

Duur

Dagdeel, dag, meerdaagse trainingen, residentiële retreats.

 

Taal

Nederlands, Engels en Duits.

 

Waar gaat het over?

Voor de zakelijke markt

  • Kabbala and Company; de kabbalistische boom als denkmodel voor het bedrijfsleven.
  • Het Alchemistisch Kasteel: het bedrijf als een spiritueel bouwwerk dat als doel heeft Alchemistisch Goud te produceren.
  • The Companionship of the Grail; Mythologie wordt ingezet om groepsprocessen en teamwork te stroomlijnen.
  • Arthur, koning voor eens en altijd: over effectief leiderschap.

 

Voor de particuliere markt

  • De Wetten der Magie toe te passen om u als professional te inspireren het beste uit uzelf te ontwikkelen. Hiervoor heeft Ina trainingen ontwikkeld die u leren werken met de archetypische veranderingskrachten die de menselijke samenleving aansturen.

 

Verder zijn Ina's seminars een reis langs vele beschavingen die de zaden zijn voor onze westerse cultuur.

 

Wat gaat er gebeuren?

  • Op een interactieve wijze wordt u door lezingen, het trainen met geestelijke technieken op een onconventionele wijze in contact gebracht met diepere lagen van uzelf.
  • Hier gaat u contact maken met verborgen krachten, en komt er een innerlijke dialoog met uw kern op gang.
  • U komt in contact uw spirituele missie als professional en/of ondernemer.
  • U leert technieken om belemmerende krachten en negatieve emoties te transformeren. Hierdoor ontstaat innerlijk leiderschap

 

Investering

€ 2.000 exclusief btw en kosten per trainingsdag. Meerdaagse trainingen en retreats behoren tot de mogelijkheden.

 

Informatie

Wilt u meer informatie over Ina Cüsters-van Bergen als spreker? Klik hier

 

Website

www.templeofstarlight.eu