Gert Brouwer

Gert Brouwer Gert Brouwer Gert Brouwer

Waarom ben ik te boeken als spirituele spreker

Het is nu de tijd van het herkennen van ons bewustzijnsniveau. Het is een nieuwe tijd die ontstaan is, waar alles sneller gaat, waar snelle keuze en reactievermogen worden verwacht. De mens in het algemeen wordt steeds gevoeliger en wordt zich steeds bewuster van wat er om zich heen of in zichzelf afspeelt. Met regelmaat loopt een deel van de mensheid met emoties of innerlijke conflicten rond. De hulpverlening geeft vaak de diagnose HSP, ADD / ADHD / PDD-Nos / autisme of andere diagnose. Mensen kunnen op het moment van vaststelling van de diagnose niet met zichzelf omgaan en lopen vast en zijn zichzelf er niet van bewust. Dit beïnvloedt hun leven, relatie tot echtgenoot, familie en vrienden en hun werk. Mijn visie is dat de persoon in kwestie bewust wordt gemaakt wat er aan de hand is en de touwtjes terug in handen krijgt. Bewustzijnsontwikkeling staat voor een fijn eigen leven, een stabiele sfeer in relatie tot anderen en een positieve werksfeer. Onthoud wel dat je ook altijd mag blijven leren in het leven, want vooral het perfect willen zijn en presteren staat bij veel mensen voorop. Dit mag worden veranderd in ieder uniek bewustzijn; dit bestaat uit zien, beleving, emotie en uiten. Door waarnemen, begeleiding, plan van aanpak en doelen stellen kan je een persoon laten inzien en zich bewust laten worden wie hij of zij is. 'Een weg, een lijn naar een bewustzijnsniveau dat wij alle mogen en kunnen snappen. Een weg die bewandelbaar is, omdat iedere frequentie op gelijke hoogte werkt.

 

www.spirituelecirkel.nl

 

Mogelijke vorm / wat is het?

 

Workshop:

Een intuïtieve, spirituele workshop op basis van waarnemen en observeren, op psychische en intuïtieve wijze. Iedere deelnemer gaat een uniek verhaal van de deelnemers aan de workshop in kaart brengen! De positieve en negatieve punten in kaart brengen en de oplossing vaststellen door interne en externe waarnemingen. Wij werken aan de oplossing door een stappenplan op te stellen en te werken aan ons bewustzijn.

 

Begeleiding:

Een uur korte, intuïtieve consulten geven aan personen, met een duur van 5 of 10 minuten per consult (in overleg). De bedoeling hiervan is om de persoon in kwestie weer doelen te geven om voor te gaan. Ook zijn of haar bewustzijn te activeren om veel gemakkelijker door het leven te gaan. Er wordt advies gegeven aan de huurder over hetgeen er intern en extern speelt onder de personen. Het advies bevat een raad hoe te handelen, niet de persoonlijke informatie die in de consulten is behandeld.

 

Algemeen:

Er zijn ook nog andere mogelijkheden waarbij wij kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld bij sollicitaties, onderlinge communicatie, reorganisatie, ziekteverzuim, bedrijfsidentiteit en sfeer.

 

Duur

De duur wordt door de huurder zelf bepaald. Het boeken kan vanaf 1 uur tot een gehele dag. Bij het inhuren voor een dag geldt dat wordt betaald voor 2 dag delen. Reistijd en pauze(s) worden hierbij mee gerekend. Een mogelijk verblijf wordt apart berekend.

 

Taal

Nederlands

 

Investering

1 uur € 475,00

2 uur € 650,00

3 uur € 800,00

4 uur € 1000,00

 

Informatie

Wilt u meer informatie over Gert als spreker? Klik hier