Emil Möller

Emil Möller Emil Möller Emil Möller

Waarom ben ik te boeken als spirituele spreker

De reden waarom mensen van mening zijn dat ik als spreker te boeken zou zijn, zijn hier te vinden. Mensen zien dat alles waar ik over spreek uit eigen ervaring is en dat ik doe waar ik over spreek. Mijn radicale en persoonlijke benadering stoot nogal eens in 1e instantie af, maar in 2e instantie ervaren mensen veelal herkenning en daarmee waardering. De reden waarom ik denk dat ik iets zinnigs te melden heb in dit domein is dat ik 7 jaar [-action research stijl- promotie] onderzoek heb gedaan naar duurzaamheid 'besluitvormingsprocessen in een transitie naar een duurzaam energieregime' Daarin kwam ik tot de conclusie dat er geen enkel ander probleem is dan dat we een betere samenleving per saldo niet echt -genoeg- willen. Het is -aldus- een crisis in bewustzijn. Parallel aan de vorige alinea ben ik zelf steeds meer tot de overtuiging gekomen dat er tegelijkertijd zowel niets te doen is, als heel veel.

 

Emil Möller's Blog

 

Mogelijke vorm

naast traditionele vormen, ook:

  1. Met een tot camper omgebouwde commandowagen de Ardennen in. Daar eerst de gebruikelijke manier van doen vergeten door een stevig stuk te fietsen. Daarna oefeningen doen om helder te krijgen wat ons als mens, als organisatie, als land te doen staat. En tenslotte afspraken maken om dat ook te gaan doen.
  2. Met die wagen een trek doen van een week, om datzelfde te bewerkstelligen.
  3. Met high potentials in grote organisaties dergelijke zaken ondernemen, op een min of meer continue basis

 

Duur

Van een uur tot een maand

 

Taal

Nederlands, Engels

 

Waar gaat het over

Spirit in Action; hoe vertaalt de in de Kosmos ingebouwde neiging tot ascensie zich tegenwoordig.

 

Wat gaat er gebeuren

Deelnemers krijgen een persoonlijk verhaal, met een grote dynamiek in spreekstijl (wie) en inhoud (wat, inclusief operationalisatie van het te berde gebrachte)

  1. ze krijgen een persoonlijk verhaal
  2. gebracht met een grote dynamiek in spreekstijl (zegt iets over mij als spreker), inhoud (lateraal, associatief, verbindend, samenhang vindend, cq makend), deel van die inhoud is hoe eea voor elkaar te krijgen ik zie dit als mensen in hun kracht brengen en dat is wat ik graag zie.

 

Investering

Investering afhankelijk van soort organisatie: een grote organisatie betaalt een markconforme prijs: 2000 euro. Een kleine(re) organisatie: 500 euro. Het gaat me primair erom dat luisteraars open zijn en niet gesloten. Voor die bedragen houd ik een verhaal en ben ik aanwezig in een forum of anders gedurende een dagdeel.

 

Informatie

Wilt u meer informatie over Eric Möller als spreker? Klik hier